Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Omscholen naar Casemanager CTRL-F 22-05-2024

Redactie Vinkeveennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vinkeveen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Omscholen naar Casemanager

Wil je graag aan de slag als Omscholen naar Casemanager in UTRECHT? Bekijk dan snel deze vacature.

CTRL-F is op zoek naar een Omscholen naar Casemanager. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Omscholen naar Casemanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Casemanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Advies/Consultancy, Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 3500 euro

Solliciteren op de functie van Omscholen naar Casemanager

Klinkt deze vacature als Omscholen naar Casemanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot CTRL-F. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@control-f.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.control-f.nl/vacatures/omboarden-naar-casemanager/?utm_source=NVB&utm_medium=Paid&utm_campaign=Omscholen+naar+Casemanager. Je kan je voor deze vacature als Omscholen naar Casemanager tot Marcella Smit.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vinkeveen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vinkeveen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vinkeveen
  2. Omscholen naar Casemanager CTRL-F 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures