Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie Samenwerkingsverband Voortgez.Onderwijs Amsterdam-Diemen 23-05-2024

Redactie Vinkeveennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vinkeveen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie

Wil je graag aan de slag als Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie in AMSTERDAM? Bekijk dan snel deze vacature.

Samenwerkingsverband Voortgez.Onderwijs Amsterdam-Diemen is op zoek naar een Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie . Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Ondersteuner

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie

Klinkt deze vacature als Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Samenwerkingsverband Voortgez.Onderwijs Amsterdam-Diemen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@swvadam.nl en telefoonnummer 020-8119921. De website van Unknown is https://www.swvadam.nl/. Je kan je voor deze vacature als Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie tot Iris Vooren.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vinkeveen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vinkeveen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vinkeveen
  2. Ondersteuner van de Toelatingsadviescommissie Samenwerkingsverband Voortgez.Onderwijs Amsterdam-Diemen 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures