Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten Maandag 17-05-2024

Redactie Vinkeveennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Vinkeveen beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten

Wil je graag aan de slag als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Maandag is op zoek naar een Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten

Klinkt deze vacature als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Maandag. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres ruben.tempelaars@maandag.nl en telefoonnummer 31651112162. De website van Unknown is https://www.maandag.nl. Je kan je voor deze vacature als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde - Utilitaire Projecten tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Vinkeveen komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Vinkeveen, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures vinkeveen
  2. Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde – Utilitaire Projecten Maandag 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures